We komen naar je toe, lees hier hoe dat werkt.

Verrijk je met de poëtische ontmoetingen van Raakbaar en leer jezelf en de ander op deze unieke manier kennen. De Samen-creatie-methode van Raakbaar laat je ontdekken hoe fijn het is elkaar te ontmoeten in het handelen en in het creëren. Hoe fijn het is zoveel aandacht te besteden aan onze zintuigen, de middelen bij uitstek om te ervaren. We gaan vooral heel veel doen: bouwen, dansen, schrijven,... via de omweg van wat we maken ontstaat er een dialoog, deze maakt je bewust van jezelf en de ander. Van wat je voelt, hoe je denkt en handelt. Kies je voor groei, voor bewust ontmoeten? Kies je  voor deze uitdaging?

Ontdek de verschillende mogelijkheden, van een proef-event tot traject.

Onze kernwaarden zijn: 

poëtisch 

onderzoekend 

vrij

impactvol  

in volle aandacht zijn.

Lees hoe we dit vertalen naar echt ontmoeten met onze unieke  samen-creatie-methode.

Raakbaar is een onderzoek, het is niet iets wat ik 'weet'. Ik wil het graag samen met jou ontdekken. In een 1-op-1-sessie gaan we samen in een creatieflow. Wil je dit graag ontdekken?

Je weet niet wat er je overkomt tot je het een keer gedaan hebt.

Je wordt raakbaar: in beweging, in aanraking, in woorden, in samen creëren gaan we  in een flow. Diep contact geeft je tegelijk rust en levensvreugde. Je voelt en beleeft wat er te beleven valt. Deze 1-op-1 formule bestaat uit 3 sessies van 3 uur en vliegen werkelijk voorbij. Een oase van creatie in een veilige omgeving.

Je klaart helemaal op. Rijk en in diep contact met jezelf stap je je leven weer in.

Waar? Nader te bepalen bij reservering

Prijs? € 1.000 voor de 3 sessies, inclusief materialen (BTW incl)

co creatie

Ik voel dat samen creëren je op een andere golflengte zet dan samen praten. Ik voel dat je dan raakbaar wordt. Klik hier om te laten weten waar je woont, dan houden we je op de hoogte van een groepsmoment in jouw buurt.

wil jij het onderzoeken?

Wij willen het heel graag weten: Wie ben je , hoe doe je de dingen, hoe denk je?  Wij willen je heel graag ontmoeten.

Hoe jij je uit en iets ervaart is uniek.

Via poëtische en zintuiglijke beleving word je je bewust van jouw manier van voelen, wat raakt jou?  En van jouw expressie: Wat straal je uit, waar sta je voor? 

We maken de dialoog met jezelf en je omgeving tastbaar door samen te creëren. Zo ervaar je jouw creërend vermogen.

 

Je bent de regisseur van je eigen leven. Het is jouw kunstwerk.

 

We maken je graag bewust welke vorm en kleur jij er aan wil geven.

hoe doen we dat concreet?

Een Raakbaar-traject van 10 weken is dé plaats om in vertrouwen je open te stellen voor wat er nu is, om het zichtbaar te maken en het te delen. Onze methode van Samen-creatie geeft je een unieke ervaring van flow die je graag meeneemt naar huis, naar je dagelijkse leven. De intieme ruimte vergroot en je innerlijke belevingswereld verruimt. 

Ben je single en ontmoet je graag 200 andere singles op zoek naar échte ontmoeting en het beleven van een mooie intimiteit? Reserveer dan je plaatsje in ons 10 weken traject voor singles  in Gent . 

Komende Raakbaar events

 • Proef-event
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Het tijdstip wordt later bepaald
  De locatie wordt later bepaald
  Wat doen we allemaal? Is een traject iets voor mij? Wat is samen-creëren?Ook zoveel vragen? Stel ze life aan ons en ondervind het met Raakbaar-mini-momentjes. Waar? In jouw living thuis. Tussen de 10 en 20 deelnemers is ideaal. We spreken samen een datum af. Een proef-event duurt 2u.
  Delen