pOetisch ontmoeten, hoe doe je dat?

We zijn zo bedolven onder cijfers, regels en doelen. Garantie en relevantie moeten eerst gegeven worden voor we ons durven geven. Hoe kunnen we dan verwonderd zijn en openstaan voor wat we nog niet weten en kennen?

Door samen te creëren met elkaar in dit traject zet je jezelf in deze verwonderende staat van zijn.   

Het plezier van het nog niet weten geeft zoveel ruimte dat je plots voelt dat je kan ademen en dat je gewoon kan zijn. De tijd tussen een idee en het handelen wordt kleiner. Het voelen, handelen en het bewustzijn vallen samen en dat is heerlijk. We verwelkomen het absurde, het verrassende van het nog niet begrijpen om daarna verwonderd te zijn over de rijkdom aan onverwachte informatie, inzichten en intense beleving.

hou je van avontuur en intense beleving?

Raakbaar geeft je de ruimte te experimenteren.  Je wordt uitgenodigd jezelf te ontplooien. De dynamiek van de groep en ieders persoonlijke bijdrage maakt elke samenkomst uniek; Raakbaar gent de aanzet, schept de veilige ruimte, het kader om te durven onderzoeken. tijdens de online momenten krijg je verrassende vragen die opgebouwd worden van klein naar groots, van binnen naar buiten. Tijdens de ontmoetingsdagen gaan we samen aan de slag met de groep. De dag is een afwisseling van intens onderzoek, creatie, luchtige activiteit , intieme momenten, inzichten, reflectie tijd en pauzes.

Er zijn coaches aanwezig om je te helpen je vragen duidelijk te stellen en ze samen te beantwoorden.

veelgestelde vragen, met welke vraag zit jij?

Is het voor alle leeftijden? ja

Heb je enige voorkennis nodig? Nee

Kan ik mijn eigen tempo aanhouden? Ja, je kan altijd aan de kant rustig kijken. Jouw aanwezigheid is dan nog altijd waardevol.

Wat als ik ergens niet tegen kan en heel emotioneel wordt? Dan zijn de coaches er om je op te vangen.